Vammen By - Ønsker alle en god sommer

At flytte til Vammen

Del eller print dette..
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on print
Print

At flytte til Vammen

Vi er en familie på to voksne og to store ”børn” og derudover to hunde. Vi bor i eget hus i udkanten af byen med udsigt over mark og skov. Vi holder af udsigten.

I 1997 fik Søren arbejde på Forskningscenter Foulum. Efter at have boet 20 år i Århus midtby og efter at kørt frem og tilbage på arbejde i flere år besluttede familien at en 2‐værelses på 2. sal er for lille til to voksne og to børn. Vi købte den ene halvdel af et dobbelt hus og har fornyligt erhvervet den anden halvdel, som nu er under renovering. Vi holder af huspriserne.

Noget af det der gør Vammen til noget særlig er den smukke og varierede natur der findes i området omkring byen. Vi holder af årets skiften, her er vinteren hvid og ren og ikke grå og beskidt som i storbyen. Vi holder af vinteren.

Som motionsløber er der et utal af småveje og stier der byder på mange muligheder for at lægge en rute efter vejr og vind. Vammen du‐atlon løbes og cykles hvert år på fredelige ruter omkring byen. Vi holder af sved på panden.

Noget der gør Vammen til noget specielt og til et positivt sted at bo er den lokale opbakning til fælles aktiviteter. ”Sker der ikke noget, gør vi det selv” syntes at være et motto for byen. Borgerforening, foredragsforening, jagtforening, friskole, fitness, fællesspisning, græsningslaug, er nogle få af de mindst 20 foreninger og institutioner som året igennem arrangerer aktiviteter i byen. Vi holder af fællesskabet.

Dette er kun få ord og øjeblikke om livet der leves i Vammen i vores familie. Vi holder af Vammen.

– Familien Jensen/Torp

Comments are closed.

X
X