Vammen By - Ønsker alle en god sommer

Motorvej, storbyer og altid tæt på arbejdet

Del eller print dette..
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on print
Print

Dette var de tre umiddelbare kriterier vi havde til vores første huskøb. Vi brugte timer og dage i vores søgen efter et hus der var stort nok til at rumme os begge, vores hobbies, familien fra København og samtidigt have den perfekte placering. Med Christophers daglige gang på Skive kaserne og Ninnas ønske om at have

mulighed for at ramme storbyerne og familien indenfor et rimeligt tidsrum, blev teltpælene i sommer til sidst hamret godt og grundigt ned i jorden i Vammen. Det er nok de færreste uden kendskab til lokalområdet, der ved nøjagtigt hvor Vammen ligger og os selv inklusive dengang. Venner og familie holdt sig da heller ikke tilbage med spørgsmål som; hvor pokker ligger Vammen? Og hvad kan man der?

For os var Vammen det uopdagede smørhul i Midtjylland, med motorvejen indenfor ca. et kvarters kørsel og byer som Bjerringbro, Viborg, Hobro og Randers kun 20-35 min væk, var vi helt uforstående over for, at de lave huspriser og det attraktive område ikke er blevet opdaget af flere. Samtidigt mente vi at, huspriserne herude ville stige indenfor en nær fremtid, taget i betragtning af de store virksomheder der efterhånden har til huse i området.

I dag når vi ser 7 måneder tilbage er vi ufattelig glade for vi valgte Vammen.

Da vi gjorde det, fik vi ikke kun en by med god beliggenhed i bagagen, men vi fik også en håndfuld gode naboer, et område fuld af aktiviteter, som fællesspisning til Mortens aften og hyggelig juletræstænding, sportsaktiviteter som badminton og fitness, en velrenommeret friskole, børnehave og vuggestue og herudover et bundsolidt sammenhold borgerne i imellem, med os.

I januar måned valgte vi at indvie den lokale kirke og med venner og familie som gæster, erkendte flere af dem, at de overvejede at se på hus herude, da de synes det var et super attraktivt område og de godt kunne se sig selv slå sig ned her.

Det eneste vi må erkende vi ikke er helt begejstrede for, er denne herre til højre, som mener han skal solbade om kap med os på terrassen.

– Christopher og Ninna.

Comments are closed.

X
X