Vammen By - Ønsker alle et godt nytår

Institutioner

Del eller print dette..
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print

 

Her kan du tilgå de institutioner der findes i sognet. Du kommer til deres respektive hjemmesider ved, at klikke på overskriften til de enkelte institutioner.

Behandlingscenter Tjele

Behandlingscenter Tjele er Danmark ældste landsdækkende misbrugsbehandlingscenter. I over 25 år har vi hjulpet misbrugere og deres familier til et nyt og bedre liv uden misbrug. I dag har vi centre over hele landet og har hvert år flere hundrede danskere i behandling.

Fynbohus

Fynbohus har været en del af bybilledet i Vammen siden 1965, og er derfor godt integreret i landsbyen.
22 udviklingshæmmede borgere har deres hjem på Fynbohus, og huset er opdelt i 3 bogrupper – rød, grøn og blå. Desuden har vi en aflastningsafdeling med 2 boliger.

Langsø Friskole og Børnehus

Vi er en lille friskole med ca. 90 elever.  Vi tilbyder undervisning fra 0.-8. klasse.
Det er besluttet, at skolen skal tilbyder 9. klasse. Tilmelding hertil skal ske med et års varsel – senest i august måned. Med 9. klasse kan hele grundskoleforløbet således gennemføres på Langsø Friskole.

Plejecenter “Pensionistgården”

Pensionistgården rummer 8 boliger med særlige hensyn for demente, 12 plejeboliger og to midlertidige pladser. På Pensionistgården lægger vi vægt på omsorg, respekt, ærlighed og anerkendelse for den enkelte og hinanden. Vi vægter også, at der er et godt samarbejde mellem pårørende, beboerne og personalet, samt at personalet er fagligt kvalificeret.

Sødal Børnehus

Sødal Børnehus er en integreret institution i to afdelinger. En afdeling i Løvel med børnehave og vuggestue og en afdeling i Rødding med børnehave og vuggestue.
For os er det vigtig at børnene har lys i øjnene, når de kommer og når de går hjem fra Sødal Børnehus.

Sødalskolen

Sødalskolen er en folkeskole på knap 400 elever, som er fordelt på to matrikler tæt på gode og flotte naturområder. Løvelafdelingen har 0. – 6. klasse og Røddingafdelingen har 0. – 9. klasse. Begge afdelinger har SFO og klubtilbud.

Kirke – Vammen/Lindum/Bigum

Her kan du læse mere om kirkebygningerne og kirkegårdene. Du kan også finde kontaktoplysninger på kirkernes ansatte og menighedsrådene.

X
X