Vammen By - Ønsker alle en god sommer

Om Vammen by

Del eller print dette..
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on print
Print

Vammen er en lille by i Midtjylland. I Vammen by og opland er der ca. 800 indbyggere. Vammen ligger mellem Viborg og Hobro ved den vestlige ende af Tjele Langsø. Byen hører til Viborg Kommune. Der er busforbindelse til Viborg og Hobro og 15 minutters kørsel til E45.

Fællesskab & aktiviteter

I Vammen arbejder vi vedholdende på at opbygge og vedligeholde socialt fællesskab, en masse aktiviteter og trygge omgivelser, blandt andet gennem et rigt foreningsliv, en masse små erhvervsdrivende og mange som gør en frivillig indsats. Vi arbejder på at forskønne og udvikle vores landsby, blandt andet med vandreruter og sti-system, skole og børnehus, og vi er aktive for at samle befolkningen omkring fælles aktiviteter.

En by for familien

Vammen har børnehuset og friskolen med børn fra 6 måneder og op til 9. klasse, vi har pleje- og omsorgscenter “pensionistgården” og senior-boliger. Der er rigtig mange mindre virksomheder for eksempel frisør, akupunktør, camping, smed, tømrer, maler, kro og købmand.
I Vammen samles vi om fælles mål og fælles aktiviteter. Vi mødes om byudvikling, om praktiske gøremål for eksempel rengøringsdage. Og vi mødes for at fejre og feste.
Vammen er en landsby med en lang historie og med masser af fremtidspotentialer.

Læs mere om Vammen i gamle dage på hjemmesiden Vammen-sogn.dk

Hvorfor flytte til Vammen? Læs nogle af byens egne borgere fortælle, hvorfor De mener Vammen er “et godt sted at bo”.

Se mere om Vammen på Viborg Kommune

X
X