Vammen By - Ønsker alle en god sommer

Marts,2023

202316mar14:0016:00Informationsmøde om Bypedeller i Vammen

Event detaljer

                                                                                                                                               

Informationsmøde om Bypedeller i Vammen

Mange byer i Viborg kommune har de senere år fået bypedeller, der går og vedligeholder de arealer og varetager de opgaver, som kommunen ikke tager sig af.

I Vammen har vi i flere år haft de Grønne mænd, som passer og plejer arealet og legepladsen på den Grønne Kile, og det gør de godt.

Men der er mange andre steder i Vammen og omegn, der kunne trænge til en kærlig hånd, hvorfor Vammen og omegns Borgerforening indkalder til et informationsmøde:                                   torsdag den 16. marts 2023 i spejderhytten, Løndalen 10, kl. 14:00 til ca. 16:00.

Lone Kastberg fra Vibland kommer og fortæller om hvordan andre byer har startet deres bypedeller op og hvordan man får et godt samarbejde med kommunen.

Kunne det være noget for dig/Jer at deltage i dette korps og give en hånd med for at holde Vammen pæn, så mød op og få en kaffe og vær med til at præge opstarten og giv dit/Jeres besyv med om hvilke arbejdsopgaver du kan byde ind med og ideer til hvad der evt. skal laves.

Det tænkes, at man f.eks. mødes et par timer hver eller hver anden uge og laver det der nu trænger og man drikker en kop kaffe eller en øl og bliver en del af et socialt fællesskab.

Har du evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig.

 

På vegne af

Vammen og Omegns Borgerforening

Bent Bjerring

Tlf 6154 5215

Tilmelding: senest søndag den 12. marts 2023, på mail: Bjerring@boegedalen.dk, SMS eller tlf. 61545215

Informationsmøde om Bypedeller

Tid

16. Marts, 14:00 - 16. Marts, 16:00

Sted

Spejderhytten

Løndalen 10, 8830 Tjele

Skriv et svar

X
X