Vammen By - Ønsker alle en god sommer

Januar,2020

202025jan11:0013:00Yoga og coachingKom og snus til Yin yoga og coaching maks. 15 deltagere

Event detaljer

Min mor og jeg har hørt, at der kunne være interesse i Vammen om at prøve Yoga og coaching. Derfor har vi sammensat et program på 2 timer, hvor du kommer til at snuse til Yoga og coaching. Det du vil kunne få med fra workshoppen, er indsigt i hvad Yin yoga er og hvad kan coaching bruges til.

Hvis der er interesse for Yoga og coaching, vil vi gerne have input til hvordan vi kunne forsætte med Yoga hold og i hvilken form at coaching vil kunne forsætte i Vammen.

Prisen er 75 kr. betales på mobilepay 42796777 eller kontant på dagen.

Der vil være et max på 15 deltagere, for at du får mest ud af workshoppen. Du kan tilmelde dig på carstenwerther@gmail.com

Jette Werther Skov er uddannet Yin Yoga træner og træner hold i Viborg og på Fur. Jette har over 10 års erfaring i Yoga,

Hvad er Yin Yoga:

Yin yoga er en yogaform der, som navnet angiver, nærer os med sin mere feminine tilgang til yoga. Yin yoga handler ikke om at oparbejde styrke og stærke muskler, men snarere om at spænde af, give efter og strække bindevævet, for derved at oparbejde en mere fleksibel krop med mere plads.

Vi befinder os oftest 3-5 minutter i en yin yogastilling. Det kan sammenholdt med andre yogaformer synes som lang tid, men når først man vender sig til det, føles det vidunderligt, at få lov at give slip og at have god tid til det.

Carsten Werther Jensen er certificeret mastercoach og har brugt coaching i mere end 10 år.

Hvad er coaching:

Coaching er en effektiv og fokuseret metode til at skabe forandring, bevidsthed, udfolde personligt potentiale, opnå større personlig indsigt og indfri personlige målsætninger som du ikke formår at indfri på egen hånd.

En coach bruger en fokuseret spørgeteknik der åbner op og udfordrer dig tankemæssigt i en helt anden grad end du er vant til fra venner og familie. Coachen vil udfordre dig på en række områder, herunder fx på dine negative vanetanker og begrænsende overbevisninger om dine muligheder, evner, potentialer og formåen. Det er meget meget ofte disse negative vanetanker og overbevisninger der stopper dig i, at opnå det som du savner og ønsker for dig selv og derfor også dem der er vigtigst at tage fat på at løse op for og det gør den gode coach.

Tid

25. Januar, 11:00 - 25. Januar, 13:00

Sted

Langsø Hallen

Haugårdsvej 17, Vammen

Arrangør

Carsten Werthercarstenwerther@gmail.com

Skriv et svar

X
X