Vammen By - Ønsker alle en god sommer

Hashtag til Vammen by

22. december 2019

Del eller print dette..
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on print
Print

Vi kan vist alle blive enige om, at Vammen er et godt sted at bo. Sognet er omgivet af smuk natur, fantastiske mennesker og området oser af liv på alle tider af året. Det kan være i din egen have, på skolen, i forsamlingshuset eller byfesten. Ja, der sker altid noget i sognet. Du tænker måske ikke over det, men alle disse aktiviteter er en fantastisk måde, hvorpå vi kan promovere sognet til hele danmark – Endda til hele verden.

Hvis du er som folk efterhånden er flest, så er du sikkert jævnligt på de sociale medier Facebook eller Instagram. Hvis du er super skarp og med hvor de unge befinder sig, så bruger du måske det sidste nye på denne front, nemlig Tik Tok.

Et stærkt værktøj

De sociale medier er et stærkt værktøj til markedsføring og rummer uendelige muligheder. Det er netop på disse platforme vi sammen kan vise hele verden, hvor fantastisk sognet er.

Når du næste gang sidder og laver et opslag på de sociale medier, hvorfor så ikke tilføje den lille havelåge #, også kaldet hashtag, til det du faktisk deler. I dette tilfælde kunne jeg bruge #nyhederfravammen, når jeg om lidt deler dette på byens facebook-side. Dette lille ikon er en kraftig og stærk måde hvorpå vi kan vise og fortælle, hvad der sker i sognet. Jo mere vi bruger det i sammenhæng med aktiviteter i sognet, jo mere “trender vi” og des mere synlige bliver sognet online.

Derfor vil jeg gerne opfordre dig og hele din familie til at bruge hashtags, hver eneste gang I laver opslag på de sociale medier – Hvad end platform det måtte være. Nu tænker du sikkert, “Hvilke hashtag skal vi så bruge?”.

Sammen kan vi mere

Hvis vi sammen skal opnå succes, så er det VIGTIGT at vi sammen bruger de samme hashtags. Du er selvfølgelig velkommen til at tilføje ekstra # i dine opslag så det giver mening, men her er et par hashtags jeg gerne vil opfordre til vi bruger sammen.

DE FASTE HASHTAGS

  • #Vammenby – Bruges i alle opslag.
  • #Detskerivammen – Bruges i alle opslag.

Sådan kan man bruge byens Hashtags.

Andre gode alternativer

Nu nærmer vi os snart juleaften og fejre du denne højtid, så smider du sikkert et par billeder på Facebook eller Instagram, ikke sandt? Her kunne vi med fordel sammen bruge #julivammen som ekstra hashtag til de to faste. Til byfesten kunne det være #Vammenbyfest. 

Har du andre forslag, så smid endelig en kommentar herunder.

Rigtig god #hashtag.

Last modified: 22. december 2019

Comments are closed.

X
X